ADIYAMAN / MERKEZ - Gazi Ortaokulu

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi Eğitmenlerinden İrfan KURT ve Semra TÜMER tarafından Afet Bilinci Eğitimi verildi. Okulumuz adına  kendilerine teşekkür ediyoruz02-05-2024

May

Kamuoyunun görüşüne sunulan "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı ile ilgili olarak hazırlanan ve eğitim felsefesi, öğrenci profili, erdem-değer eylem modeli, beceriler çerçevesi ve bütüncül program eğitim modeli gibi bileşenlerin tanıtıldığı broşürler yayımlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı yapılmıştır.  Programda görevli tüm öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yılı

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabülü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler okundu ve orotorya gösterisi yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

ÇEDES Projesi kapsamında Adıyaman İHH Yetim Birimi Başkanı Osman Bozan ve arkadaşları tarafında okulumuz öğrencilerine seeminer verildi.

Ock

ÇEDES Projesi kapsamında Adıyaman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü seminer verdi.

Okulumuzun 5 ve 6. sınıflarına yönelik ÇEDES hakkında bilgilendirme semineri verildi.

Ock

ÇEDES Projesi kapsamında kardeş okulumuz Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen, öğrenci ve veli iş birliği ile okulumuzdaki öğrencilere atkı ve bere gönderildi.

Okul idaresi olarak kardeş okulumuza çok çok teşekkür ederiz.

Ock

ÇEDES (Çevreme duyarlıyım, değerlerime saygılıyım) projesi okulumuzda da uygulanıyor.

Proje kapsamında öğrencilerimiz  ile kardeş okulumuz Bakırköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri birlikte video paylaştı.

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuz öğretmenleri ile öğretmenler günü etkinliği yapıldı. Okulumuzun Türkçe Öğretmeni Hasan GÜVEN tarafından organize edilen etkinlikte Öğretmenler Gününün anlam ve önemi ile ilgili program düzenlendii.Okul Müdürümüz Orhan KAYHAN tarafından şiir okundu. Ayrıca okul idaresince öğretmenlerimize hediyeleri verildi.

Ekm

''TÜRKİYE TEK YÜREK'' Projesi kapsamında Bakırköy İmam Hatip Ortaoku  ile okulumuz işbirliğ yaptı. Bu işbirliği kapsamında bu ayın  değeri olan ''SAYGI'' ile ilgili öğrencilerimiz ve  Bakırköy İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri video klip hazırlandı.

Ekm