ADIYAMAN / MERKEZ - Gazi Ortaokulu

Gazi Ortaokulu

Adres
Barbaros Hayrettin Mah. Atatürk Bulvarı Hasan Taşar İmam Hatip Ortaokulu Binası MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen ,okuyan , inceleyen , arastiran ,analiz ve sentezler yapabilen iyi insan olmanin idealini tasiyan nesillerin yetistigi; bütün ögrencilerin akla ve bilime dayali egitim ortaminda hayata ve bir üst ögrenime hazirlandigi ;dünü bugüne ,bugünü yarina baglayan köprülerin kuruldugu ;yönetici ,ögretmen ,personel,ögrenci ve velilerin isbirligiyle çevrede ,bölgede ve sehirde etkin ve nitelikli örnek okul olmaktir...
Misyon
Bilgiyi dikte ettiren degil bilgiye ulasma yollarini ögreten, takim çalismasini ön plana çikaran, ögrenci ögretmen etkilesimini üst düzeyde tutmaya özen gösteren, arastirici ve yaratici ögrenci odakli bir egitim.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
Okulumuz şehir merkezinde olduğundan şehrin her yerinden ulaşım mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Gölbaşı Cad.üzeri Mimar Sİnan Kültür Parkı karşısı,Adıyaman Lisesi bitişiği, Migros arka tarafı
Şehir merkezinde, Çarşı içerisinde.