ADIYAMAN / MERKEZ - Gazi Ortaokulu

Orhan KAYHAN - Uzman Öğretmen/Okul Müdürü

1978 yılında  Kahta´da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Kahta´da tamamladım.1999 yılında Dicle üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünü kazandım.2003 yılında mezun olduktan sonra aynı yıl Siirt´in Pervari ilçesi Karasungur İlköğretim Okuluna atandım.3 yıl burada görev yaptıktan sonra Siirt Vali Mehmet Süer İlköğretim Okuluna il içi tayinim çıktı.2 yıl burada çalıştıktan sonra iller arası Adıyaman´ın Sincik ilçesi Obalı İlköğretim okuluna tayinim çıktı.Burada da 1.5 yıl çalıştıktan sonra Ekim 2009 yılında girdiğim Yöneticilik sınavını kazandım.İnlice İlköğretim okuluna Müdür olarak atandım.Burada da 3yıl 10 ay 20 gün çalıştıktan sonra isteğe bağlı yönetici atamasında 20 Aralık 2013 yılında Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezine atandım. 20/06/2022 tarihinde Gazi Ortaokuluna okul müdürü olarak görevlendirildim.Evli ve 3 çocuk babasıyım.

BAŞARILARI:

Çalışkanlık-İlçe Mem